Monday, April 12, 2010

MaJLiS SuKaN NeGaRa (MSN) i was there...hehehe

post ni spatutnye bertarikh 24 Mac 2010..but mse 2 fy tgh bz ngn sgala mcm test..tunda pnye tunda pai fy pon da hampir2 lupa nk wat post psal g MSN..nsib mlm ni fy ter"ushar" koleksi pic2 y ada..brula tringt psal MSN ni..ok..for the start, fy pegi ngn set2 bdak fitness..adela 25 org + 1 pengiring (en rahmat) = 26 org la sumenye.. kitaog gerak lbih krg pkol 7.45 dr ump n tbe kt MSN pkol 11.30 adenye..pas 2 ada sesi taklimat..minum pg..jln2 dlm msn..ushar2 kemudahan dlm MSN n lebih krg pkol 5 kitaorg pon roger n out dr MSN..

fy xnk sgt pon cite psal aktiviti kitaorg dlm msn tp lbih nk cite psal ape fy dpt dr msn..mse sesi taklimat pg 2, pengacara majlis adela cite psal atlit2 bwah MSN..n dia byk stress kn psal atlit2 msia y bertaraf dunia n ranking no 1 dunia..Datuk Nicol David (squash) n Datuk Lee Chong Wei (badminton) mst sume org da bese dgr..tbe dia sebut name Mohd Azizul Hasni Awang..fy mmg terpinga2..sepe 2? atlit ape?xpnh dgr pon (pdhal mmg xfollow sgt bnde2 sukan ni)..ngeh3...pas 2 adala 3,4 org g dlm senarai atlit2 diaorg tp xtau la nape fy ingt name atlit sorg ni je..mgkin sbb mc 2 ckp mcm ni, "xsume atlit blatih kt msia..mcm azizul, base dia kt australia n dia tgh stdy kt situ" (sorry kalu slah..tbe rse btol da tlinge ni dgr n otak ni ingt)..kitaorg y dlm hall 2 trus wat bnyik oooooooo....nmpk ngt jakun..fy la 2..



bile fy dgr ada ank melayu y ley success dlm sukan mcm dia ni, fy rse bangga jgk...pyh kot nk dgr atlit malayu kite pai thap y tingi mcm ni..ehh lpa plak nk ckp, azizul merupakn pelumba basikal negara, yang baru je dinobatkan sebagai juara dunia..haa..ape lg, clap2..so doakn2 kn la dia trus success, trus menang emas byk2 n mantain sbg juara dunia, mcm datuk Nicol David..kn kn?ckopla kot fy wat ulasan psal MSN...g pon byk detailed dia da ingt2 lpa..hahaha..chow~~


4 comments :

  1. mak ai...
    rasa2 nyer cam da lama gak la ko g tempat ni...
    hihihi....
    janji update...

    ReplyDelete
  2. aahh..jgn diperli2 usaha murni ku ini utk update blog..hehehe.. kalu rjin ak upload plak g dusun eco resort..ngeh3..

    ReplyDelete
  3. ngeh3...jom bersukan..ihihi...tol tu ckp syafiq..jnji update ja blog...;-) sudi2 amk la award eh..heheh

    ReplyDelete
  4. hehe..ade plak org skg dia..xaci btol..ok..thnx sbb bg award..
    xoxo

    ReplyDelete

DoNT 4Get To DrOp Me A cOmMent b4 u LeaVe..
tQ.. =)