Sunday, April 25, 2010

ADA SESAPE LEH TLG???

*kredit pd chuck utk pic ini..curi kt blog dia*

sbnrnye fy da lama da nk wat bnde ni tp xreti...fy tringin jgk nk xchange link ngn org tp fy xtau xmne nk wat bg kuar mcm ni..fy xjmpe app utk wat bnde ni..so harap ada sesape leh tlg ye.harap adala sesape y rse mcm tau2 leh tlg fy...sbg tnda pnghargaan nnt fy letak la korg pnye link kt blog fy..tp korg pon kne la letak link fy kt blog korg...ok? thnx!!

11 comments :

  1. salam cheQpPJoy..cmni caranya..
    pegi kt layout,,kemudian,,ambik add a gadget,,cari pekataan "blog list"..mesti ade,,pastu copy url mane2 blog yang nak,,pastu paste kt add blog list tu,,dan save..cube..step ni,,mudah je,,cube ye,,=D..ini sahaja yang saya boleh tolong,,

    ReplyDelete
  2. tul tu... kalau nak yg ceQpPjoy follow kat blog list tu Add a blog to your list dan pilih blog i'm following

    ReplyDelete
  3. kat dshbrd,then blog list..

    lionteen da siap letak fy punye blog auw..
    hehe

    ReplyDelete
  4. jawapan saya sama seperti di atas..hehe

    cheqppjoy mmg oredi ada kat i punya link

    ReplyDelete
  5. b4 dis fy just follow..skrg je bru rse nk letak link blog kwn2 blogger..sweet kn?ngeh3..

    ReplyDelete
  6. huhuhu...dah tau ke caranya camne yang??

    psstt...gi blog chik tau..de en3 khas tuk fy..pastu wajib tinggalkn komen ye..heheh..

    ReplyDelete
  7. hehe..baek2..nnt fy letak kt blog fy..thnx ye..tharu bangat..=)

    ReplyDelete
  8. ha?
    blog mantap pun baru tauu? hehe.

    hehe. aku pun ntah cmne awal2 dulu

    ReplyDelete

DoNT 4Get To DrOp Me A cOmMent b4 u LeaVe..
tQ.. =)